Home » 2012 » Януари » 25 » Андреа - Лоша (2012)
05:07
Андреа - Лоша (2012)

 

Андреа - Лоша (2012)


01.ЛОША
02.ДОКРАЙ
03.АНДРЕА & БОРИС ДАЛИ – ЕДНО
04.АНДРЕА & орк. КРИСТАЛИ - НА ЕКС
05.НЕ ТИ ГО КАЗВАМ
06.ИСКАМ ТЕБ
07.АНДРЕА & СТЕФАНО - СКИТНИЦИТЕ
08.АНДРЕА & БОРИС СОЛТАРИЙСКИ - ПРЕДАЙ СЕ
 

Category: Албуми | Views: 1368 | | Tags: Andrea, newmalbum, losha, 2012